İçeriğe geç

Spor Istanbul Seansa Gitmeyince Ne Olur

Spor.istanbul seans iptal edilmezse ne olur?

22. Online rezervasyonunu önceden yaptırmamış olan üyelerin tesisten faydalanmasına izin verilmeyecektir. 23. Online rezervasyon yaptıran ve seans başlangıcından 3 saat öncesine kadar iptalini yapmayan üyelerin kredileri sistemden düşülecektir.

Spor.istanbul’da kaç devamsızlık hakkı var?

Spor okullarında, kayıtlı olduğunuz süre içerisinde en fazla üç devamsızlık hakkınız vardır; dördüncü devamsızlıktan sonra üyeliğiniz sona erer.

Spor.istanbul rezervasyon iptali nasıl yapılır?

Kiralamayı iptal etmek için, seansın başlamasından 12 saat önce satın aldığınız işletmeye bir talep gönderebilirsiniz. İade almak için ne yapabilirim? Satın aldığınız ürünün iadesini almak için, ürünü satın aldığınız işletmede bir iade formu doldurmanız gerekir.

İBB spor seanslar saat kaçta açılıyor?

Tesislerimizle sporu tabana yaymayı, büyük küçük herkese spor yapma imkânı sunmayı ve mümkün olduğunca çok sayıda İstanbullunun spor yapmasını sağlamayı amaçlıyoruz (haftada 7 gün, 08:00-18:00).

Spor bırakılırsa ne olur?

Egzersizi yeni bıraktığınız için vücudunuz hala formdadır. Ancak oksijen alımı %5 düştüğünde, kaslar artık enerji üretmek için oksijen bulamaz. Bu, kasların daha kısa sürede daha fazla yorulmasına neden olur. Kısacası, dayanıklılık azalır.

İBB 18 kontör ne demek?

Üyelikler (fitness hariç) için üyeye sistemde 12 kullanım hakkı (kredi) verilir. Fitness alanında ise tüm üyelikler için üyeye sistemde 18 kullanım hakkı (kredi) verilir. Paket üyeliği olan üyeler aynı gün hem fitness hem de grup derslerini seçip kullanma hakkına sahiptir.

İsmek devamsızlık kaç gün?

Ders saatinin 1/5’inden fazlasına devamsızlık yapan kursiyerlerin kayıtları iptal edilir. İSMEK yetişkin eğitim kurumudur.

Devamsızlık sınırı nedir?

Mazeretsiz devamsızlığı 10 günü, toplamda mazeretsiz devamsızlığı 30 günü aşan öğrenciler, ders notlarına bakılmaksızın başarısız sayılır ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilir.

Maksimum kaç devamsızlık hakkı var?

Devamsızlık süresi mazeretsiz (bildirimsiz) 10 gün, engellilik halinde (bildirimli) 20 gün olmak üzere toplam 30 gündür. Ancak aşağıda belirtilen bazı özel durumlarda bu süre 60 güne kadar uzatılabilir.

Rezervasyon iptal edilirse para iadesi olur mu?

Tüketici, başlangıcını kaçırdığı seyahate/konaklamaya/hizmete katılacağını yazılı olarak bildirmezse; TATİLMAKİNASI, tüketici adına yapılmış tüm rezervasyonları ve hizmetleri 24 saat sonra iptal etme hakkına sahiptir. Bu tür iptallerde tüketiciye herhangi bir geri ödeme yapılmaz.

İBB yüzme havuzunda ne giyilir?

Havuzu kullanırken terlik, yüzme bonesi ve pamuksuz sentetik havuz kıyafeti giymek zorunludur. Bu kurala uymayan üyeler seansa alınmaz. Havuz duşunda şampuan, duş jeli vb. mevcuttur. Kullanılması yasaktır. Kullanımından doğabilecek olumsuz durumlardan üye sorumludur.

Spor.istanbul Kart Akbil Olarak Kullanılır mı?

1 Temmuz’dan itibaren online. Spor.istanbul üzerinden veya tesislerimizde rezervasyon yaptırmak ve hizmetlerden yararlanmak için kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanımı zorunludur.

Spor İstanbul haftada kaç gün?

Spor.istanbul web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 16 yaş ve üzeri üyelerimiz, Pazartesi’den Cuma’ya 07:00 – 19:00 saatleri arasında tenis kortu, fitness center, atletizm ve buz pateni pisti gibi bireysel branş alanlarından faydalanabilirler.

İBB spor Kompleksi kaç TL?

-18 yaş üstü vatandaşlarımız 15 TL üyelik ücreti ödeyerek tüm tesislerimizden faydalanabilirler. -18 yaş altı vatandaşlarımızdan yüzme haricinde üyelik ücreti alınmaz.

Belediyenin spor salonları ücretsiz mi?

Örneğin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 50’den fazla spor tesisi futboldan yüzmeye kadar çeşitli spor alanlarında hizmet veriyor. Belediyenin spor tesislerinden hafta boyunca sabah 8:00’den akşam 6:00’a kadar.

Spor salonu üyeliği iptal edilir mi?

Satışa sunulan kulüpler için ÜYE, üyeliğin başlangıç ​​tarihinden itibaren 14 (on dört) gün içinde sözleşmeden çekilme ve üyeliğini sonlandırma hakkına sahiptir. Bu durumda ÜYE’ye, ilgili üyelik ücreti herhangi bir kesinti yapılmaksızın 30 (otuz) gün içinde iade edilir.

İBB havuz bone zorunlu mu?

Havuzu kullanırken terlik, yüzme bonesi ve pamuksuz sentetik havuz kıyafeti giymek zorunludur. Bu kurala uymayan üyeler seansa alınmaz. Havuz duşunda şampuan, duş jeli vb. mevcuttur. Kullanılması yasaktır. Kullanımından doğabilecek olumsuz durumlardan üye sorumludur.

İBB spor Salonu kadın erkek ayrı mı?

Tüm tesislerimizde kadın ve erkekler için ayrı soyunma-giyinme odaları ve ılık su bulunan banyo olanakları mevcuttur.

Spor salonlarını kim denetliyor?

İstanbul Spor İl Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü, İstanbul’daki özel spor salonlarına yönelik sıkı denetimlerini sürdürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir